Tipul de asigurare auto de care aveți nevoie în timpul iernii

Rate this post
Share Button

Poliția din Memphis a declarat pentru FOX13 că a investigat cel puțin 125 de accidente, niciunul dintre ele fatal.

FOX13 a constatat că tipul de asigurare rca auto pe care îl aveți ar putea face o mare diferență dacă sunteți într-un accident și celălalt șofer nu are asigurare rca. Este important să știți că au avut loc accidente la aproape toate colțurile din Memphis.

FOX13 a dat peste un accident de trei mașini la intersecția dintre Poplar și Goodlett lângă Universitatea din Memphis.

„El nu a putut să se oprească. A intrat direct în acel pol”, a spus martorul Susan Gross. „Acest echinoc negru a venit peste deal chiar acolo. Știam că merge prea repede, s-a  făcut lumina roșie la semafor și a lovit acest camion chiar aici.

Toți șoferii aveau asigurare, dar FOX13 la întrebat pe Susan Gross dacă ar avea acoperire în cazul în care ar fi fost într-un accident cu un șofer neasigurat. „Nu am acoperire pentru astfel de situatii”, a spus Gross.

Nu este o mișcare înțeleaptă a explicat avocatul vătămării corporale Thomas Greer.

„Deci, dacă altcineva te lovește și nu au asigurare, vei fi lasat la greu”, a spus Greer.

FOX13 a aflat că această politică specială este impusă de legea din Tennessee, cu excepția cazului în care conducătorul auto semnează o renunțare.

Având această acoperire beneficiati de un avocat în cazul în care sunteți dati în judecata, vă poate ajuta să plătiți facturile medicale, salariile pierdute, durerea și suferința, deoarece celălalt șofer nu are asigurare rca și conduce în mod ilegal. Prin unele estimări, aproape o treime din șoferii din Memphis nu au asigurare rca.

Avocatul Greer a declarat pentru FOX13: „Nu renuntati niciodata la polita cu autovehicule neasigurate, este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poti avea pe o politica de asigurare auto rca”.

Susan Gross nu are acoperirea acum, dar după ce a văzut un accident, s-ar putea să-și schimbe mintea. – S-ar putea să mă gândesc la asta, spuse Gross.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.