De ce cresc prețurile la asigurari auto?

Rate this post
Share Button

 

Costurile asigurarilor auto sunt determinate de un număr mare de factori. Prețurile pot crește în functie de politica agentiei de asigurare. Mai mulți factori pot fi responsabili pentru o creștere a prețurilor. Cea mai comună este revendicarea beneficiilor după un accident pe care la provocat un polițist. Alți factori care pot crește costurile de asigurare auto sunt:

Conducerea imprudenta:

  • cineva care primește amenzi și bilete pentru încălcarea legilor privind traficul va trebui să plătească mai mult pentru asigurarea auto. În unele state, biletele de viteză pot crește costurile cu mai mult de 40%.
    Schimbarea resedintei:
  • cineva care schimbă locația poate plăti mai mult pentru asigurarea autoturismului. Depinde în mare măsură de zonă – cât de sigur este, ce standarde de viață are, etc.
    Numarul de masini poate creste pretul asigurarilor rca intrucât agenția trebuie să acopere mai multe vehicule si se așteaptă o creștere a costurilor totale.Imagini pentru rca asigurari
    Cum să menținem ratele de asigurare auto scăzute?

Cea mai sigură modalitate de menținere a asigurarulor rca la un nivel scăzut este evitarea revendicărilor și provocarea accidentelor. Acest lucru poate părea contraintuitiv, însă polița de asigurare este un produs pe care clienții nu ar trebui să îl folosească – ci doar acționează ca o plasă de siguranță financiară în cazul în care se întâmplă cel mai rău.

Clienții pot compara, de asemenea, asigurare rca ieftina auto prin vizitarea websiteului http://www.cel.ro/. Site-ul web conține informații importante despre diverse planuri  și poate ajuta soferii să compare prețurile și să găsească asigurari avantajoase.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.