Preturile de asigurare a mașinilor din Louisiana se ridică din nou

Rate this post
Share Button

Conducătorii auto din Louisiana se pot aștepta ca preturile asigurarilor rca să crească si în 2018. Exact cât preturile vor sări va depinde de firma de asigurari a dvs. .

De ce preturile continuă să crească? Comisarul de asigurări din Louisiana, Jim Donelon, arată un număr de factori. Louisiana are o rată ridicată de șoferi neasigurați pe șosea și mulți alții poartă o acoperire minimă absolută, care încurajează șoferii să transforme sistemul judecătoresc pentru a obține plăți mai mari la un accident, a spus el. El a adăugat o conducere distrasă și un gaz ieftin, care încurajează oamenii să conducă mai mult, cauzează mai multe accidente, ceea ce duce la creșterea ratelor la nivel național.

Donelon a spus că aproximativ 40% dintre șoferii din Louisiana se află cu o acoperire minimă admisibilă. Cei mai mulți nu își pot permite să cumpere o opțiune mai bună, a spus el. Un alt vehicul de aproximativ 15% fără acoperire.

„Împreună, ei constituie majoritatea oamenilor de pe drumuri”, a spus Donelon.

Departamentul de Asigurare  din Louisiana a aprobat anul trecut creșteri de două cifre pentru cel puțin cinci asigurători care au intrat în vigoare la sfârșitul anului 2017 sau vor da lovituri în acest an. Anumite politici din Progressive și Allstate se află în acel grup.

Iată o listă completă a modificărilor ratei, inclusiv a unor scăderi, recent aprobate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.