Asigurările auto din Colorado în creștere rapidă

Rate this post
Share Button

Dacă credeți că asigurarile rca premium ale mașinii sunt în creștere, nu sunteți singuri.

Imagini pentru colorado car insurance

Colorado este numărul trei în USA pentru creșterea ratelor de asigurare a mașinilor, potrivit celui mai recent studiu realizat de Zebra, un motor de căutare pentru asigurări de mașină.

Rapoartele de studiu din 2018 arată că asigurarile în stat au crescut cu 54% în ultimii șase ani.

„Din păcate, suntem într-un curs de coliziune cu toți factorii de risc diferiți din Colorado”, a declarat Carole Walker, directorul executiv al Asociației Rocky Mountain Insurance Information Association.

Acești factori de risc diferiți includ mai mulți oameni pe drumuri, deoarece Colorado a crescut cu aproximativ 77.000 de locuitori anul trecut.

În plus, accidentele mortale continuă să crească. Mai mult de 600 de persoane au murit în urma unor accidente de trafic anul trecut. Asta a fost cel mai mult în ultimii 10 ani.

Și mai mulți oameni sunt distrasi atunci când conduc și își prăbușează mașina mai des.

„Și costul pentru repararea acestor mașini a crescut exponențial”, a spus Walker. „Toate tehnologiile noi, cool pe care le avem în vehiculele noastre, sunt, de asemenea, foarte scumpe pentru reparații”.

De exemplu, o bara de protecție care costa câteva sute de dolari pentru a repara acum costă câteva mii de dolari.

De asemenea, nu uitați deteriorarea de la Mama Natura.

Colorado este statul cu cele mai multe dintre cele mai multe pretenții pentru pagubele cauzate de grindină. Furtuna mare din luna mai a provocat daune doar 1,4 miliarde de dolari.

Creșterea primelor afectează aproape toate companiile de asigurări ale statului. Cu toate acestea, experții spun că nu doare niciodată să facă cumpărături și să vadă ce și cât de multă acoperire aveți nevoie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.