Unde găsești cele mai ieftine polițe RCA in 2022

Rate this post
Share Button

Falimentul City Insurance, fostul lider al RCA cu peste 3,13 milioane de polițe de asigurare obligatorie în vigoare la sfârșitul anului 2021, a fost demarat oficial pe 9 martie cu efectul încetării poliței în 90 de zile. Mulți șoferi trebuie acum să-și raporteze polițele și să obțină asigurare RCA de la alte companii. Iata care sunt tarifele RCA in 2022, unde gasesti cele mai ieftine polite RCA din acest an.

Prețul asigurării RCA este stabilit de către asigurător pe baza mai multor factori: perioada, vârsta proprietarului mașinii și istoricul accidentului (Clasa Bonus Malus), informații despre vehicul (categorie, marca, cilindree, putere, număr de locuri, maxim autorizat). masa, anul de fabricație).

Tarife RCA 2022. Unde găsiți cele mai ieftine polițe RCA din acest an pentru un Logan diesel
Tarifele au fost calculate in data de 11 februarie pentru o asigurare RCA valabila incepand cu 1 martie 2022 (Clasa B8, permis emis in anul 2000) pe site-ul brokerului de asigurari. Acestea pot varia în funcție de anumite condiții de piață, precum și de la un broker de asigurare la altul.

Șofer cu permis obținut în anul 2000, clasa B8
Preturi RCA fara decontare directa pentru o Dacia Logan 1.5 diesel
Sofer cu permis obtinut in 2020, clasa B0
Am calculat tarifele pe 11 februarie pentru o asigurare RCA valabila de la 1 martie 2022 (Clasa B0, autorizatie emisa in 2020) si tarifele au crescut.

Tarife RCA 2022 fara decontare directa pentru o Dacia Logan 1.5 diesel

Tarife RCA 2022 cu decontare directa pentru o Dacia Logan 1.5 diesel
ratele de decontare directă rca 2022

Șoferii cu asigurare RCA valabilă la City Insurance pot raporta în continuare polița.

Pentru recuperarea primei de asigurare RCA de la City Insurance proporțional cu perioada cuprinsă între momentul rezilierii și expirarea termenului de valabilitate a contractelor, în cazul în care nu s-au înregistrat daune, creditorii de asigurare trebuie să depună la Fondul de Garantare Asigurați. atât aplicarea primei rambursări, cât și dovada rezilierii contractului de asigurare, înregistrată/transmisă asigurătorului.

Pot fi raportate numai polițele pentru care nu au fost înregistrate daune în perioada anterioară datei rezilierii. Toate politicile în vigoare vor înceta automat în maximum 90 de zile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.