Cum ne ajuta un gps auto in trafic?

gps auto
5/5 - (1 vote)
Share Button

GPS-ul este un sistem de pozitionare globala de navigare prin sateliti si unde radio, transmitand semnale tuturor receptorilor aflati la sol. Acesta este util soferilor, care se deplaseaza in trafic, in special pe distante foarte mari, rezolvand astfel problema fundamentala de orientare in spatiu, fara ajutorul hartilor din hartie.

In primul rand, atunci cand vrei sa achizitionezi un GPS trebuie sa ai in vedere doua aspecte importante: necesitatea folosirii acestuia zilnic sau ocazional. Daca il utilizezi zi de zi, ai nevoie de un GPS auto fiabil care sa nu te dezamageasca atunci cand ai cea mai mare nevoie de el. Acesta trebuie sa prezinte touchscreen, sa raspunda cat mai repede si sa fie de la un brand cat de cat cunoscut. Daca doresti sa il cumperi pentru utilizarea ocazionala, modelul trebuie sa fie mult mai simplu, fara foarte multe optiuni, dar care sa te poata duce dintr-un punct in altul fara probleme.

Acesta poate fi folosit atat in interes personal cat si in interes de serviciu, practicand diverse meserii ca taximetrist, sofer de autocar, sofer profesionist etc. Daca il folosesti in scop personal doar pentru vacante, atunci cu siguranta ai nevoie de un GPS cu harti complete, care permit realizarea unor rute personalizate sau a unor alternative.

Actualizeaza hartile periodic

La cumparare sistemul trebuie sa prezinte o functie de actualizare gratuita a hartilor europene si cu un update pe viata, care te va scuti de costurile suplimentare si va fi capabil sa fie la zi cu noile actualizari aparute zi de zi. Pentru gasirea hartilor actualizate, trebuie sa intri pe Google si de acolo pe un site specializat, de unde poti descarca hartile dorite. Insa, inainte de acest lucru trebuie sa selectezi criteriile pe care doresti sa le indeplineasca, in functie de tipul GPS-lui tau. Inainte de a pleca la drum, hartile trebuie actualizate, pentru a fi la curent cu noutatile sau schimbarile intervenite.

Ceea ce ar mai trebui sa detina un GPS este o optiune pentru Bluetooth, o optiune pentru TMC, deoarece acesta te informeaza intr-un timp real despre problemele aparute in trafic, ajutandu-te cu trasee alternative pentru a putea ajunge la destinatie fara intarzieri prea mari.

Navigatie GPS Serioux Urban Pilot 5 inch

Navigatie GPS Serioux Urban Pilot 5 inch
GPS-ul auto Serioux Urban Pilot 5 inch este dotat cu harta Europei, cu update pe viata. Aparatul are o interfata simpla si este foarte usor de utilizat, avand motor de cautare avansat, oferind raspunsuri cu rapiditate, putand pune la dispozitia utilizatorului si informatii despre benzinarii, restaurante, hoteluri, puncte de interes si multe altele.

Pentru actualizarea hartilor ai nevoie de o cheie pentru licenta, care este unica pentru fiecare dispozitiv. Actualizarile de fac de fiecare detinator, urmand pasii prezentati in instructiunile disponibile.

Ecranul de 5.0 inch este tactil, raspunzand instantaneu la orice atingere. Detinand un senzor de lumina, acesta poate fi trecut pe modul de noapte, reducandu-si luminozitatea ecran

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.