Cel mai ieftin RCA, cum alegem asiguratorii?

lista asiguratori rca
5/5 - (1 vote)
Share Button

Cel mai ieftin RCA, cum alegem asiguratorii?

Primul pas pentru alegerea celui mai ieftin RCA, este de a completa formularul online cu datele cerute, pentru a descoperi care este asigurarea cea mai convenabila pentru tine. Fiind obligatorie in toate tarile europene, asigurarea RCA inregistreaza diferente majore de pret, in functie de zona de acoperire. Astfel, in tari precum Rusia sau Republica Moldova pretul RCA este standard, reglementat prin legislatia locala, in timp ce in statele membre ale Uniunii Europene liberalizarea preturilor a trasformat RCA-ul intr-unul din principalele puncte dureroase ale pietei de asigurari.

In principiu, polita RCA acopera prejudiciul material produs de catre terti, precum si cheltuielile pentru compensarea de vatamare corporala. Din pacate preturile de asigurare se bazeaza pe factori personali cum ar fi varsta, sexul, sanatatea sau istoria de credit. Din cauza multitudinii de factori care sunt luati in considerare la inceheierea politei RCA, preturile difera. Spre exemplu polita ta de asigurare nu are acelasi pret cu polita de asigurare a vecinului sau prietenilor tai, chiar daca asigurarile au fost facute la aceeasi companie.

Pentru a gasi cele mai ieftine polite RCA, voi detalia cateva informatii ale catorva companii asiguratoare.

ALLIANZ – TIRIAC ASIGURARI

ALLIANZ TIRIAC ASIGURARI a pornit practic de la zero insa s-a dezvoltat rapid, ajungand la ora actuala sa fie unul dintre cei mai mari asiguratori de pe piata in domeniu. Clientii sunt deosebit de multumiti de ratele de asigurare, compania oferind un instrument online in acest scop. Plata in rate se poate face in 6 sau de 12 luni. Aceasta ofera o multitudine de optiuni pentru creante si servicii, deasemeni cu optiunea de cumparare online, plata putandu-se face cu cardul bancar, iar acest mod este foarte avantajos deoarece poti obtine chiar reduceri aferente perioadei maxime de creditare.

SOCIETATEA DE ASIGURARE – REASIGURARE CITY INSURANCE

City Insurance a luat fiinta in urma cu 15 ani si este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai mari companii de asigurari din Romania. Si aceasta companie ofera posibilitatea de a accesa online un produs de asigurare auto. Clientii sunt destul de multumiti de preturile oferite pentru asigurarea RCA, aceasta putandu-se face si cu plata in rate.

GENERALI ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE

GENERALI asigurari este una dintre cele mai vechi companii asiguratoare din Romania, aceasta luand fiinta in anul 1935, la Braila, activitatea sa fiind aceea de a asigura transportul marfurilor. In timp societarea a deschis sucursale in toata tara, oferind o gama larga de produse si de oferte. Pentru a gasi cea mai ieftina oferta nu trebuie decat sa accesezi formularul online, sa introduci datele cerute si imediat vei intra in posesia celei mai bune oferte, de asemeni, cu posibilitatea de a plati in rate de 6 sau 12 luni, daca nu dispui de toti banii pentru asigurare.

OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP

OMNIASIG se afla pe piata din Romania din anul 1995, intrand rapid in pozitia de top, pe care se afla si astazi. Si aceasta companie ofera beneficii multiple cu privire la plata RCA. Se poate plati intr-o singura transa sau in rate de cate 6 sau 12 luni. Accesand formularul online pus la dispozitie de catre asigurator, poti afla cea mai ieftina varianta pentru siguranta ta si a masinii tale. Plata se poate face cu ordin de plata, card, numerar prin Payzone sau prin internet folosind codul IBAN.

ASIGURAREA ROMANEASCA – ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP

Asirom a luat fiinta in urma cu aproximativ 25 de ani, iar de atunci acestia sunt dedicati clientilor sau, oferind produse diversificate pentru asigurarea RCA, precum si solutii fiabile garantand echilibrul financiar. Accesand formularul online, poti afla cat ar trebui sa platesti pentru polita de asigurare RCA, oferindu-ti posibilitatea de a plati in rate egale de 6 sau 12 luni. In functie de datele furnizate, calculatorul online, iti ofera variante de plata, astfel incat tu sa fii multumit si sa alegi varianta care ti se potriveste cel mai bine.

EUROINS ROMANIA ASIGURARE-REASIGURARE

EUROINS a luat fiinta pe piata asigurarilor din Romania in anul 1994, iar de atunci aceasta si-a intins aripile in toate zonele tarii. Aceasta companie incheie asigurari rca ieftin pentru perioade 6 sau 12 luni si a castigat o importanta cota de piata in ultimii ani prin pretul scazut la rca. Acceseaza formularul online pentru a vedea ce riscuri sunt acoperite si pentru a vedea care este cea mai ieftina varianta de asigurare RCA.

GROUPAMA ASIGURARI

GROUPAMA si-a deschis portile in urma cu 100 de ani, in Franta, intrand pe piata din Romania prin anii 2007-2008. Pe langa polita RCA, compania ofera si o asigurare gratuita de Protectie juridica. Pentru a afla cat costa asigurarea pentru masina ta, nu trebuie decat sa urmezi cativa pasi simpli pe formularul online. Facand o simulare vei afla costul asigurarii iar daca oferta este convenabila, nu mai ai altceva de facut decat sa accesezi butonul pentru plata.

UNIQA ASIGURARI

a luat fiinta in anul 2008, reusind sa fie prima companie de asigurari din Romania cu capital integral privat. Daca vei face o simulare pe formularul online, unde vei trece datele de identificare cerute, vei afla care este cea mai convenabila oferta pentru tine. Si aceasta companie ofera posibilitatea de a plati polita RCA in rate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.