De ce sa iti faci RCA online? Avantaje

auto rca
5/5 - (1 vote)
Share Button

In primul rand pentru ca te scuteste de un drum inutil, economisindu-ti timpul liber pe care il poti folosi in alt scop si mai mult decat atat poti compara oferta tuturor companiilor de asigurari, din confortul casei tale, fara a fi nevoit sa stai pe la cozi.

Comisioane mai mici

Incheierea unui RCA online iti ofera avantaje foarte importante pentru bugetul familiei. Nu vei plati comisioane, asa cum se intampla in cazul incheierii unui RCA la un broker pe care il gasesti prin localitate.

Te poti asigura pentru o perioada mai lunga de timp sau mai scurta, in functie de ofertele asiguratorilor.

Beneficiezi de reduceri de pret

Actualizarile sunt facute la timp si in permanenta, putand beneficia de reducerile momentului. In cazul unei defectiuni a masinii sau a unei reparatii mecanice vei avea la dispozitie o serie de oferte ale service-urilor, pentru cele mai bune reparatii.

In cazul producerii unui accident ai garantia asistentei rutiere, oriunde te-ai afla, iar daca ai nevoie de o masina pe durata reparatiei masinii personale, vei beneficia de un alt autoturism pentru a te putea deplasa.
Pentru reparatii poti beneficia chiar de reducere de pret la piesele auto ce iti sunt necesare. In cazul in care doresti sa cumperi o masina, vei beneficia de ajutor in verificarea RCA-ului masinii respective. Prin incheierea unei polite RCA, vei beneficia de acuratetea informatiilor, prin asistenta telefonica ce iti va fi pusa la dispozitie.

Cu o polita de asigurare RCA incheiata online, ai avea avantajul unei plati mai mici pentru reviziile facute la dilearii autorizati.

Primesti polita RCA direct in email

La comanda online, imediat dupa introducerea datelor, vei primi cele mai bune oferte ale asiguratorilor, fiind selectate in cel mai scurt timp posibil si apoi prezentate.

Dupa aceasta operatiune online, urmeaza sa fie livrata printr-un curier, intr-un timp de 24 pana la 48 de ore daca esti altundeva prin tara si intr-un timp de 3 ore daca locuiesti in aceeasi localitate, fara ca tu sa trebuiasca sa platesti vreo taxa de transport.
In cazul platii cu cardul de debit sau de credit, polita va fi emisa imediat prin email, fara a mai fi nevoie sa astepti curierul.

Daca exista vreun incident nefericit, un broker va facilita dialogul dintre tine si asigurator, printr-o conversatie cat mai amiabiala.

Sfaturi

Inainte de expirarea politei de asigurare, cu o luna inainte prospecteaza piata online, deoarece preturile se schimba de la o zi la alta, si poti avea bucuria ca polita sa coste mai putin, ajungand de la 10 pana la 100 lei.
Asadar polita de asigurare RCA, comandata online iti va aduce numai beneficii, in cel mai usor mod cu putinta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.